АГРОЕКОЛОГІЧНОГО ОЦІНКА ЗАСТОСУВАННЯ ГЕРБІЦИДІВ НА ВИНОГРАДНИКАХ АЗЕРБАЙДЖАНСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ - Гаджієва Є. А., (Світ медицини та біології, 2016)
На виноградниках, правильно вибравши видовий склад бур'янів і гербіцидів, потрібно вести хімічну боротьбу до кінця вегетації правильно підкоряючись регламенту гербіцидів. Вчасно застосована хімічна боротьба разом зі зниженням екологічного ризику збільшити врожайність винограду в значній мірі. Разом з врожайністю збільшилася і рентабельність.
Keywords: посадки винограду; бур'яни; гербіциди; екологія; агроценоз; корисна фауна; харчової режим; мікрофлора; залишкова кількість; урожай