САМОСТІЙНА РОБОТА ЛІКАРІВ-ІНТЕРНІВ НА КАФЕДРІ СІМЕЙНОЇ МЕДИЦИНИ І ТЕРАПІЇ - Ждан, В.М.; Кітура, Є.М.; Бабаніна, М.Ю.; Волченко, Г.В.; Ткаченко, М.В. (Світ медицини та біології, 2016)
В статті розглянуто особливості організації самостійної роботи лікарів-інтернів на кафедрі сімейної медицини і терапії: амбулаторний прийом, курація хворих в стаціонарі, участь у підготовці клінічних і клініко-анатомічних конференцій, реферативних оглядів, мультимедійних презентацій; приведено форми дистанційного навчання, організацію науково-дослідної роботи лікарів-інтернів.
Keywords: самостійна робота; інтернатура; фах «Загальна практика – сімейна медицина»