ОСНОВНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ - Лучків, Н.Ю. (Світ медицини та біології, 2016)
Висвітлено основні аспекти організації самостійної роботи, що найбільш широко застосовуються на кафедрі Гістології, цитології та ембріології при підготовці студентів-медиків. Встановлено, що самостійна робота студентів визначається змістом, методами організації навчання та індивідуально-особистісними характеристиками студентів. Доведено, що правильно організована система самостійної роботи студента – запорука підготовки висококваліфікованого фахівця.
Keywords: самостійна робота; навчальна програма; особистісно-орієнтований підхід; етапи і методи організації