ВИЗНАЧЕННЯ НОРМАТИВНИХ ЦЕФАЛОМЕТРИЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ЗА МЕТОДОМ СТАЙНЕРА ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ЮНАКІВ ТА ДІВЧАТ - Дмітрієв, М.О. (Світ медицини та біології, 2016)
В статті наведені цефалометричні параметри які використовуються в аналізі Стайнера у юнаків і дівчат Подільського регіону України з ортогнатичним прикусом, оцінка статевих розбіжностей даних параметрів і проведено порівняння отриманих результатів з даними, що були отримані Цесілом Стайнером. Показано, що більшість цефалометричних параметрів отриманих в юнаків і дівчат Поділля з ортогнатичним прикусом практично не мають відмінностей з величиною даних параметрів отриманих Ц. Стайнером.
Keywords: бокові телерентгенограми голови; цефалометрія; юнакі; дівчата; аналіз Стайнера