ОСТЕОАРТРОЗ У ПАЦІЄНТІВ З РІЗНИМИ ВАРІАНТАМИ ПОЛІМОРФІЗМУ ГЕНА РЕЦЕПТОРА ВІТАМІНУ D - Терешкін, К.І. (Світ медицини та біології, 2016)
За результатами поглибленого клінічного обстеження 96 хворих з`ясовано, що переважали пацыэнти з гомозиготним генотипом ВВ, частота яких виявлена достовірно більш високою, ніж гомозиготів з генотипом bb та генотипом Bb (відповідно (45,8±5,1)%, (19,8±4,1)% та (34,4±4,8)%, р
Keywords: поліморфізм гена рецептора вітаміна D; остеоартроз; ожиріння; апелін