ПРАКТИЧНЕ ЗНАЧЕННЯ ВИЗНАЧЕННЯ КІЛЬКОСТІ РЕТИКУЛОЦИТІВ У ПЕРИФЕРИЧНІЙ КРОВІ РЕГУЛЯРНИХ ДОНОРІВ - Дерпак, Ю.Ю. (Світ медицини та біології, 2016)
В статті висвітлені дані відносно методів визначення кількості ретикулоцитів у повсякденній практиці. Наведені результати власних досліджень. Обмірковуються диференційно-діагностичне і прогностичне значення кількості ретикулоцитів
Keywords: донори крові; ретикулоцити. периферична кров; дослідження