МОРФОЛОГІЧНІ ЗМІНИ ПЛАЦЕНТИ У ПОРОДІЛЬ ПРИ СЛАБКОСТІ ПОЛОГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Удовицька, Н.О. (Світ медицини та біології, 2016)
В статті представлені морфологічні особливості плаценти у жінок, пологи яких ускладнилися слабкістю пологової діяльності в порівнянні із випадками нормального перебігу пологів.
Keywords: слабкість пологової діяльності; неускладнена вагітність і пологи; плацента