ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ІРИГАТОРА SILONITE В КОМПЛЕКСНІЙ ТЕРАПІЇ ПАРОДОНТОПАТІЙ - Білоконь, Н.П.; Шевцов, О.О.; Білоконь, С.О.; Маммадов, А.; Абдо, Х.; Бєляєв, І.С. (Світ медицини та біології, 2015)
В статті наведено результати клінічного дослідження ефективності використання індивідуального іригатора Silonite в комплексній терапії захворювань пародонта. Аналіз отриманих даних обумовлює перспективи подальшого його застосування в практичній стоматології з проведенням більш поглиблених наукових досліджень в цьому напрямку.
Keywords: індивідуальний іригатор; пародонтит; гінгівіт