ПЕРВИНА ОДОНТОГЕННА КІСТА НИЖНЬОЇ ЩЕЛЕПИ - Лепський, В.В. (Світ медицини та біології, 2015)
В статті надані рідкісні випадки одонтогенної первинної кісти у пацієнта 48-ми років великих розмірів (від 4.8 до 3.8 зубів) і у пацієнтки 16-ти років (от 4.2 до 3.2). Проведено хірургічне втручання з приводу видалення кіст – пластична цистектомія. Прогноз сприятливий.
Keywords: первинна кіста; діагноз; метод лікування