ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ НАВЧАЛЬНОЇ КОМП’ЮТЕРНОЇ ПРОГРАМИ «МЕТОДИ ДІАГНОСТИКИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ ОРГАНІЗМУ ЛЮДИНИ» - Хоменко, П.В. (Світ медицини та біології, 2015)
В статті обґрунтовано методолого-теоретичні аспекти застосування інформаційно-комунікаційних технологій в системі професійної підготовки фахівця галузі «Фізичне виховання, спорт і здоров’я людини» та перевірено ефективність розробленої програми у освітньому процесі вищих навчальних закладів. Розроблено навчальну комп’ютерну програму у єдності трьох компонентів: навчальний блок «Методи діагностики функціонального стану організму у фізичній реабілітації, фізичній культурі та спорті», експериментальний блок та підсистема комплексного тестового контролю знань.
Keywords: інформаційно-комунікаційні технології; навчальна комп’ютерна програма; інформаційна компетентність