ВПЛИВ ПОЛЯРИЗОВАНОГО СВІТЛА НА ЗГОРТАННЯ КРОВІ ТА ФІБРИНОЛІЗ - Коковська, О.В. (Світ медицини та біології, 2015)
В роботі показано, що під впливом поляризованого світла (Біоптрон-1) в умовах in vitro сповільнюється час фібринолізу у тромбоцитарній (з 202,50±14,50 хв. до 266,25±12,50 хв., р
Keywords: поляризоване світло; фібриноліз; гемостаз