ВИКОРИСТАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ЗАСОБІВ У ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІНИ «МЕДИЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ» ЛІКАРЯМ-ІНТЕРНАМ - Постовітенко, К.П. (Світ медицини та біології, 2015)
В статті висвітлені особливості процесу сприйняття інформації сучасною людиною. В якості одного з вариантів використання цих особливостей з метою підвищення якості освіти розглядаються можливості використання мультимедійних засобів. Автором описано досвід використання електронних презентацій та відеороликів у викладанні дисципліни «Медична реабілітація» лікарям-інтернам.
Keywords: сприйняття; «кліпове мислення»; викладання; мультимедійні засоби; лікарі-інтерни