КЛІНІЧНЕ МИСЛЕННЯ У ВИКЛАДАННІ ДИТЯЧОЇ СТОМАТОЛОГІЇ НА ПІСЛЯДИПЛОМНОМУ ЕТАПІ ОСВІТИ - Шешукова, О.В. (Світ медицини та біології, 2015)
В статті актуалізована важливість розвитку клінічного мислення у лікарів-стоматологів на післядипломному етапі освіти. Визначені риси, що повинні бути притаманні особистості лікаря, які формують його здатність до клінічного мислення, запропоновані деякі методи його розвинення. Сучасна система клінічної підготовки повинна бути орієнтована на засвоєння методології лікування, а не на забезпечення обсягом знань. Клінічне мислення має розвиватися в процесі навчання й удосконалюватися протягом усієї лікарської діяльності.
Keywords: клінічне мислення; лікар-стоматолог; діти