СТРУКТУРНА ПЕРЕБУДОВА НИРОК ПРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОМУ ЦУКРОВОМУ ДІАБЕТІ ТА АТЕРОСКЛЕРОЗІ - Білошицька, А.В.; Федорченко, В.О.; Білошицька, В.В.; Білошицька, Ж.Л.В. (Світ медицини та біології, 2015)
Вивчалась гістологічна структура нирок щурів в умовах експериментального атеросклерозу та цукрового діабету. Виявлені патологічні зміни в будові частин нефрону у щурів із змодельованою патологією.
Keywords: атеросклероз; цукровий діабет; щури; нирки