ПЕРСПЕКТИВИ ВПРОВАДЖЕННЯ У НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ТИПОВОЇ НАСКРІЗНОЇ ПРОГРАМИ З ПИТАНЬ ВІЛ-ІНФЕКЦІЇ НА КАФЕДРІ МЕДИЧНОЇ БІОЛОГІЇ - Довганич, Н.В. (Світ медицини та біології, 2015)
Досліджено перспективи втілення державної політики у галузі подолання ВІЛ-інфекції через втілення у навчальний процес типової наскрізної програми з питань профілактики ВІЛ-інфікування, попередження передачі ВІЛ від матері до дитини, діагностики та лікування ВІЛ-інфікованих та соціально-психологічної підтримки людей, що живуть з ВІЛ. Розроблено та доповнено методичні рекомендації, навчально-методичний комплекс, який забезпечив активне впровадження у навчальний процес вивчення рекомендованих тем на окремих лекціях, практичних заняттях, курсі за вибором.
Keywords: ВІЛ-інфекція; наскрізна програма; організація навчального процесу