ОСОБЛИВОСТІ ВИКЛАДАННЯ ГІСТОЛОГІЇ, ЦИТОЛОГІЇ ТА ЕМБРІОЛОГІЇ У СТУДЕНТІВ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ЛАБОРАТОРНА ДІАГНОСТИКА» - Евтушенко, В.М. (Світ медицини та біології, 2015)
У роботі проаналізовані особливості викладання гістології, цитології та ембріології та стан підготовки студентів за фахом «Лабораторна діагностика». Виділені ключові проблеми та шляхи оптимізації підготовки студентів, що позитивно впливає на рівень знань та здатність використовувати їх у практичній діяльності.
Keywords: гістологія; студент; лабораторна діагностика