ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ НАВЧАННЯ ГІСТОЛОГІЇ: ВІД КОНЦЕПЦІЇ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ - Сулаєва О. Н., O. (Світ медицини та біології, 2015)
Оптимізація управління процесом навчання фундаментальним дисциплінам, утому числі і гістології, базується на аналізі структури й потреб цільової аудиторії, використанні адекватних методів підвищення мотивації до вивчення фундаментальних медичних дисциплін, організації ефективної поза аудиторної та аудиторної роботи студентів із залученням інтерактивного навчання, відбору змісту та форм навчання, застосування доцільних за технологією та змістом форм контролю знань, навичок та вмінь студентів.
Keywords: навчальний процес; управління; технології навчання