СУЧАСНІ ПРИНЦИПИ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ ПРИ ВИВЧЕННІ ГІСТОЛОГІЇ, ЦИТОЛОГІЇ ТА ЕМБРІОЛОГІЇ - Федосєєва, О.В. (Світ медицини та біології, 2015)
Самостійна робота студентів в сучасному аспекті - це основна форма організації навчання, що включає види індивідуальної та колективної навчальної діяльності і здійснюється з урахуванням індивідуальних особливостей і пізнавальних можливостей студентів, під керівництвом викладача, але без його безпосередньої участі. У статті представлені основні принципи і способи організації самостійної роботи студентів на кафедрі гістології, цитології та ембріології ЗДМУ в умовах кредитно-модульної системи навчання.
Keywords: самостійна робота; гістологія; кредитно-модульна система