ПСИХОФІЗИЧНА ПІДГОТОВКА У ФІЗИЧНОМУ ВИХОВАННІ СТУДЕНТІВ -МЕДИКІВ СПЕЦІАЛЬНОЇ МЕДИЧНОЇ ГРУПИ - Губка, П.І. (Світ медицини та біології, 2014)
У статті розглядається значення психофізичної підготовки, як невід’ємної частини освіти та виховання студентів. Зокрема увага приділяється, дихальним вправам, розвитку або підтримці певного рівня професійно-важливих психічних і фізичних якостей. Матеріали дослідження дозволяють визначити вплив занять психофізичними вправами на функціональний стан студентів спеціальної медичної групи.
Keywords: студент; освіта; спеціальна медична група; психофізичні вправи