АТИПОВІ ІНФЕКЦІЇ У ДІТЕЙ - Пікуль, К.В. (Світ медицини та біології, 2014)
В роботі представлений аналіз, спираючись літературні дані, причин виникнення та клінічних проявів атипових у дітей. Зокрема, автором приділяється достатня увага хламідіозу, мікоплазмозу, легінелльозу як одних із проявів атипових інфекцій.
Keywords: діти; атипові інфекції; лікування