КАРДІОВАСКУЛЯРНИЙ РИЗИК ТА НЕВРОТИЧНІ РОЗЛАДИ З ЗАТЯЖНИМ ПЕРЕБІГОМ У ОСІБ МОЛОДОГО ВІКУ - Панченко, М.С. (Світ медицини та біології, 2014)
У дослідженні визначені частота та характер клінічних варіантів НРЗП у пацієнтів з різним рівнем КВР та доведено наявність найбільш високої частоти гіпотимічного та антено-іпохондричного їх варіанту (р
Keywords: кардіоваскулярний ризик; непсихотичні порушення