ЗВ'ЯЗОК СТЕНОЗУЮЧОГО ЛАРИНГОТРАХЕЇТУ І РЕЦИДИВУЮЧОГО СТЕНОЗУЮЧОГО ЛАРИНГОТРАХЕЇТУ У ДІТЕЙ З ПОГОДНИМИ УМОВАМИ - Станіславчук, Л.М.; Попенко, Н.А. (Світ медицини та біології, 2014)
Проведено аналіз частоти епізодів стенозуючого ларинготрахеїту (СЛТ) і рецидивуючого стенозуючого ларинготрахеїту (РСЛТ) у дітей м. Вінниці за 2000-2004 рр. при різних медичних типах погоди. За п’ятирічний період спостереження виявлено прямий кореляційний зв’язок РСЛТ (p
Keywords: стенозуючий ларинготрахеїт; медичні типи погоди; діти