ОСОБЛИВОСТІ ВЗАЄМОВІДНОСИН КІСТОК СКЛЕПІННЯ ЧЕРЕПА З ТВЕРДОЮ ОБОЛОНОЮ ГОЛОВНОГО МОЗКУ У ДОРОСЛИХ ЛЮДЕЙ - Вовк О. Ю.,; Ікрамов В. Б.,; Шмаргальов А. О., (Світ медицини та біології, 2014)
Робота присвячена вивченню морфо- і краніометричних особливостей взаємовідносин кісток склепіння черепа з твердою оболоною головного мозку у дорослих людей з позиції індивідуальної анатомічної мінливості.
Keywords: склепіння черепа; тверда оболона головного мозку; індивідуальна анатомічна мінливість; дорослі люди