КОНСУЛЬТАЦІЯ – АКТИВНА ФОРМА ВИВЧЕННЯ АНАТОМІЇ ЛЮДИНИ - Попадинець, О.Г. (Світ медицини та біології, 2014)
На кафедрі анатомії людини впроваджено підходи до організаційно-методичного забезпечення навчального процесу з використанням педагогічних прийомів, кінцевою метою яких є сформувати стійку свідому мотивацію на вивчення не тільки програмного матеріалу, але й додаткового, прищепити інтерес до анатомії і медицини в цілому. Така форма зводить до мінімуму можливість отримання позитивної оцінки знань студентами, які звикли займатись не систематично, а від випадку до випадку, і підвищує міру їх відповідальності. Працювати в такому режимі доволі складно і потребує великої затрати часу, але результати обнадіюють.
Keywords: анатомія людини; організаційно-методичне забезпечення