СТРЕПТОКОКОВА ІНФЕКЦІЯ У ДІТЕЙ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ - Пікуль, К.В. (Світ медицини та біології, 2014)
В роботі представлений аналіз, спираючись літературні дані, причин виникнення та клінічних проявів стрептококозу у дітей. Зокрема, автором приділяється достатня увага скарлатині, як одному із перших проявів стрептококової інфекції.
Keywords: діти; стрептококова інфекція; скарлатина