ЦІЛЕСПРЯМОВАНІСТЬ ЯК ЗАПОРУКА УСПІХУ В ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ НА КАФЕДРІ ТЕРАПЕВТИЧНОЇ СТОМАТОЛОГІЇ - Бублій, Т.Д.; Сідаш, Ю.В. (Світ медицини та біології, 2014)
Робота присвячена аналізу самостійності студентів у навчальному процесі в умовах кредитно-модульної системи. Цілеспрямовано організована самостійна робота студентів дозволяє створити необхідні умови для формування сумлінного ставлення до навчального процесу, вихованню почуття обов'язку і відповідальності, працездатності та ініціативності, наполегливості і дисциплінованості, а також до творчого початку та іншим етичним нормам, необхідним для гідного виконання у професійній діяльності.
Keywords: студенти; самостійна робота; навчальний процес; кредитно-модульна система