ПОРУШЕННЯ НЕЙРОКОГНІТИВНИХ ФУНКЦІЙ ПРИ АЛКОГОЛЬНІЙ ЗАЛЕЖНОСТІ - Животовська, Л.В. (Світ медицини та біології, 2014)
Проведено аналіз нейропсихологічних показників вищих психічних функцій з урахуванням конституційно-типологічних особливостей у 290 пацієнтів з алкогольною залежністю. Дана оцінка вираженості нейрокогнітивних розладів у даного контингенту хворих.
Keywords: алкогольна залежність; нейрокогнітивні порушення