ПРООКСИДАНТНО-АНТИОКСИДАНТНИЙ ГОМЕОСТАЗ СКЕЛЕТНИХ М`ЯЗІВ ЩУРІВ В УМОВАХ ГІПО- ТА ГІПЕРМЕЛАТОНІНЕМІЇ ПРИ СТАРІННІ - Гільмутдінова, М.Ш. (Світ медицини та біології, 2014)
В роботі представлені результати досліджень впливу умов нестачі і надлишку мелатоніну на скелетні м'язи (на прикладі чотириголового м'яза стегна щурів) та їх прооксидантно-антиоксидантну систему при старінні.
Keywords: мелатонін; чотириголовий м'яз стегна; прооксидатно-антиоксидантна система; старіння