ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ НА ЗАНЯТТЯХ З ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ-МЕДИКІВ - Губка, П.І. (Світ медицини та біології, 2014)
У статті розглядається проблема самостійної роботи студентів в умовах кредитно-модульної системи. Аналізуються можливості застосування комплексу вправ зі скакалкою і обручем. як вид самостійної роботи студентів, який дозволяє виявити спритність, координованість, витривалість.
Keywords: контроль; оцінювання; студент; самостійна робота; комплекс вправ