ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ УЧНІВ МІСЬКИХ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ - Безпала, З.В.; Саргош, О.Д. (Світ медицини та біології, 2013)
В роботі проведений аналіз та дана гігієнічна оцінка харчування дітей у загальноосвітніх навчальних закладах міста Полтави за період з 2007 по 2012 роки. Вивчено фактичне харчування організованих колективів дітей у 40 школах міста Полтави. Показано, що існуюча система організації шкільного харчування має ряд не вирішених проблем та потребує подальшого детального вивчення та корекції.
Keywords: організація харчування; шкільне харчування; гаряче харчування