ВСТАНОВЛЕННЯ КОРЕЛЯЦІЙНИХ ЗВ’ЯЗКІВ МІЖ ІМУННИМИ ТА ВНУТРІШНІМИ СТАТЕВИМИ ОРГАНАМИ ЩУРІВ ПІСЛЯ ВПЛИВУ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ПОЛЯ ТА ВВЕДЕННЯ НАСТОЯНКИ ЕХІНАЦЕЇ ПУРПУРОВОЇ - Шарапова, О.М. (Світ медицини та біології, 2013)
В представленому дослідженні визначені кореляційні зв’язки між морфологічними показниками органів імунної та статевої систем щурів, які виникли після опромінення тварин електромагнітним полем високої напруги низької частоти, після чого тварини для запобігання дегенеративних змін в органах одержували розчин ехінацеї пурпурової.
Keywords: вилочкова залоза; селезінка; лімфатичний вузол; кістковий мозок; електромагнітне поле