ФОРМУВАННЯ У СТУДЕНТІВ КЛЮЧОВИХ КОМПЕТЕНЦІЙ У ПРОЦЕСІ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ТА ПРОЕКТНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРИ ВИВЧЕННІ ПАТОФІЗІОЛОГІЇ - Гришко, Ю.М. (Світ медицини та біології, 2013)
Пріоритетним напрямком у професійній діяльності викладача є формування у студентів ключових компетенцій засобами науково-дослідної й проектної діяльності. Успіх студента в науковому дослідженні або проектній діяльності значною мірою визначений грамотним керівництвом НДР з боку викладача. Зважаючи на впровадження в освітній процес компетентнісного підходу, основна увага викладача має бути зосереджена на розширенні й удосконаленні самостійної роботи студентів.
Keywords: патофізіологія; студенти; науково-дослідна діяльність; проектна діяльність