ВИБІР ОРТОПЕДИЧНОГО ЛІКУВАННЯ ПАТОЛОГІЧНОГО СТИРАННЯ ТВЕРДИХ ТКАНИН ЗУБІВ В ЗАЛЕЖНСТІ ВІД МОРФОЛОГІЧНОГО СТАНУ ТКАНИН ПРОТЕЗНОГО ЛОЖА - Баля, Г.М. (Світ медицини та біології, 2013)
Запропонована удосконалена технологія виготовлення покривного протезу з додатковими елементами фіксації у вигляді внутрішньодентальних замкових кріплень.
Keywords: покривний протез; елементи фіксації; патологічне стирання твердих тканин зубів; дефекти зубних рядів