ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЕЛЕКТРОМАГНІТНОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ КВЧ У КОМПЛЕКСНОМУ ЛІКУВАННІ ЮНАКІВ З КАРДІАЛЬНОЮ ПАТОЛОГІЄЮ В УМОВАХ САНАТОРІЮ-ПРОФІЛАКТОРІЯ - Мороз, Г.О. (Світ медицини та біології, 2013)
В результаті проведених досліджень у 36 юнаків (16-17 років) з кардіальною патологією неревматичного генезу і супутніми змінами щитоподібної залози вивчені (у порівняльному аспекті) функціональні перебудови в організмі в процесі комплексного лікування із застосуванням КВЧ-терапії в умовах санаторію-профілакторія. В результаті комплексного лікування отримано сприятливий ефект з поліпшенням стану кардіогемодинаміки, вегетативної регуляції серцевої діяльності, зниження процесів неузгодженості вегетативної нервової системи.
Keywords: КВЧ-терапія; кардіальна патологія; юнаки