ВІКОВІ АСПЕКТИ БУДОВИ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ ЛЮДИНИ - Шепітько, В.І.; Єрошенко, Г.А.; Лисаченко, О.Д. (Світ медицини та біології, 2013)
Вікові зміни шкіри та їх корекція є важливою проблемою сучасної дерматології і косметології. З'являються і удосконалюються нові методики боротьби зі старінням. Методи корекції старіння шкіри мають бути комплексними і залежати від домінуючого виду старіння, супутніх захворювань, віку, типу шкіри і мотивацій пацієнтів.
Keywords: шкіра; вікові зміни; старіння організму