МЕТОДИ ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ ОЦІНКИ СТАНУ СЛИЗОВОЇ ОБОЛОНКИ ПОРОЖНИНИ РОТА ПРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІЙ ПАТОЛОГІЇ - Абрамова, Л.П.; Кальчук, Р.О.; Киричок, Л.Т. (Світ медицини та біології, 2013)
В роботі вивчено біохімічні показники, що відображают функціональний стан слизової оболонки порожнини рота в експерименті, а також характер і ступінь їх зміни у залежності від сили дії несприятливих факторів.
Keywords: біохімічні показники; слизова порожнини рота; запалення; стрес; сполучена дія