ПОЛІХРОМНИЙ СПОСІБ ЗАБАРВЛЕННЯ ГІСТОЛОГІЧНИХ ПРЕПАРАТІВ - Якушко, О.С.; Шепітько, В.І.; Єрошенко, Г.А.; Єрьоміна, Н.Ф. (Світ медицини та біології, 2013)
У даній роботі представлений удосконалений спосіб забарвлення гістологічних препаратів, який дозволяє отримати поліхромно забарвлені зрізи, зменшити час виготовлення препаратів і кількість реактивів.
Keywords: забарвлення; поліхромний спосіб; напівтонкі зрізи