ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАННЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ - Дудченко, М.О.; Артеменко, А.Ф.; Левченко, Л.Ю.; Васильєва, К.В.; Свиридюк, В.Б. (Світ медицини та біології, 2013)
Вивчення особливостей перебування іноземних студентів в Україні викриває низку проблем, вирішення яких сприятиме залученню на навчання в Україну студентів-іноземців, що має важливе значення для збереження наукового та освітнього потенціалу українських вищих навчальних закладів.
Keywords: іноземні студенти; навчання