СУДОВО-МЕДИЧНІ АСПЕКТИ ДОРОЖНЬО-ТРАНСПОРТНОГО ТРАВМАТИЗМУ ТА АНАЛІЗ СМЕРТЕЛЬНИХ ВИПАДКІВ ЗА МАТЕРІАЛАМИ БЮРО СМЕ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ - Мустафіна, Г.М.; Черняк, В.В.; Лукачіна, Є.І. (Світ медицини та біології, 2012)
За останні роки кількість смертельних випадків внаслідок ДТП в районах Полтавської області мають безпосередній зв’язок із стрімким розвитком інфраструктури, насиченості автотранспортом та кількості населення територій, розташованих біля автотраси Київ- Харків.
Keywords: судово-медична експертиза; наслідки дорожньо-транспортної пригоди; Полтавська область; автотраса Київ-Харків; EVRO-2012