СТРУКТУРНА ОРГАНІЗАЦІЯ І ВАРІАНТНА АНАТОМІЯ ДОЛЕК I-III ЧЕРВ’ЯКА МОЗОЧКА ЛЮДИНИ - Степаненко, О.Ю.; Мар’єнко Н.І., N.I. (Світ медицини та біології, 2012)
Описано варіантна анатомія першої, другої і третьої часточок черв’яка мозочка. Показано, що мінливість їх будови проявляється в їх величині, ступеня диференціювання сірої речовини, кількості і розташуванні листків, їх розмірах і формі.
Keywords: мозочок; людина; варіантна анатомія