ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ВИВЧЕННЯ ЗМІН ПРООКСИДАНТНО-АНТИОКСИДАНТНОГО СТАТУСУ У ЩУРІВ В УМОВАХ ГІПЕРМЕЛАТОНІНЕМІІ - Гільмутдінова М. Ш. (Світ медицини та біології, 2012)
В роботі представлені результати дослідження впливу мелатоніну в умовах гіпермелатонінемії на скелетні м`язи (на прикладі чотирьохголового м`язу стегна щурів) та прооксидантно-антиоксидантну систему.
Keywords: мелатонін; чотирьохголовий м`яз стегна; прооксидатно-антиоксидантна система; гіпер-мелатонінемія; щури