ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК МІЖ БІЛКАМИ ГОСТРОЇ ФАЗИ ЗАПАЛЕННЯ ПРИ ОПІКОВІЙ ХВОРОБІ - Нетюхайло, Л.Г. (Світ медицини та біології, 2012)
Збільшення рівня гаптоглобіну та активності ЦП вказує на посилення білкового обміну при ЕОХ. Методом кореляційного аналізу встановлено, що існує тісний взаємозв’язок між гаптоглобіном та ЦП.
Keywords: опікова хвороба; гаптоглобін; церулоплазмін