ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ОПТИЧНОГО ПРЕЛОМЛЕННЯ НАНОКОМПОЗИТНИХ МАТЕРІАЛІВ - Шиленко, Д.Р.; Марченко, А.В.; Писаренко, О.А.; Дубина, В.А.; Беляєв, Е.В. (Світ медицини та біології, 2012)
У статті викладені результати дослідження показників абсолютного оптичного переломлення нанокомпозитных матеріалів за допомогою світлової смужки Бекке. Отримані результати, що свідчать про вплив наповнювачів на показники переломлення матеріалів. Сформовані алгоритми багатошарової художньої реста-врації з метою достовірної передачі оптичної флюоресценції зуба.
Keywords: флюоресценція; оптичне заломлення; нанокомпозит; наповнювач