ОСОБЛИВОСТІ ВИДАЛЕННЯ НАЗУБНИХ ВІДКЛАДЕНЬ ПРИ ПРОВЕДЕННІ ПРОФЕСІЙНОЇ ГІГІЄНИ ПОРОЖНИНИ РОТА - Павленко, С.А. (Світ медицини та біології, 2012)
Говориться про деякі причини зміни кольору зубів та утворення зубного нальоту. Дана характеристика інструментів для видалення зубних відкладень під час проведення професійної гігієни порожнини рота.
Keywords: зубні відкладення; інструменти для видалення зубних відкладень