ІНФЕКЦІЙНІ ПОЛІНЕЙРОПАТІЇ У ДІТЕЙ - Пікуль, К.В.; Ковтун, С.І.; Гасюк, Н.І.; Прилуцький, К.Ю.; Ладур, Т.С. (Світ медицини та біології, 2012)
У статті авториприводять клінічний приклад дитини з діагнозом: Хвороба Лайма (бореліоз), стадія дисемінації, тяжкий перебіг. Правобічний неврит лицевого нерва, правосторонній лагофтальм, синдром сухого ока справа. Герпес VI типу. Метаболічна кардіоміопатія. Діагональна хорда в порожнині лівого шлуночка. Вторинна недостатність імунітету. Гострий бронхіт (реконвалісцент).
Keywords: діти; інфекційні полінейропатії у дітей; обстеження; лікування