ЕЛЕКТРОННИЙ РЕЄСТР ЛИСТКІВ НЕПРАЦЕЗДАТНОСТІ – КРОК НА ШЛЯХУ БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ - Ткаченко, П.І.; Коротич, Є.О.; Коротич, Н.М.; Ващенко, І.Ю. (Світ медицини та біології, 2012)
В статті висвітлюються порядок введення в лікарську практику електронного реєстру листків непрацездатності, труднощі, що виникнуть при його впровадженні. Сформовано власну точку зору щодо можливих варіантів їх вирішення та результатів ефективності дії реєстру.
Keywords: електронний реєстр; листок непрацездатності; лікар; медичні заклади