ВИВЧЕННЯ ТРЬОХМІРНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРЕНХІМАТОЗНИХ ТА ПОРОЖНИСТИХ ОРГАНІВ ЛЮДИНИ ЗА ДОПОМОГОЮ ІН’ЄКЦІЙНОКОРОЗІЙНОГО МЕТОДУ - Шерстюк, О.О.; Тарасенко, Я.А.; Дейнега, Т.Ф.; Свінцицька, Н.Л.; Тихонова, О.О.; Рогуля, В.О. (Світ медицини та біології, 2012)
До основних методів дослідження у стереоморфології відноситься ін’єкційно-корозійний метод, який дозволяє отримати трьохмірну уяву за макро – та мікроанатомічні структури. Незважаючи на труднощі методологічного характеру, можливо отримати ін’єкційно-корозійні препарати практично всіх органів людини, що має велике значення в експериментальної та клінічної медицині.
Keywords: тривимірна організація; органи людини; метод корозії