КЛІНІЧНА ФАРМАКОЛОГІЯ БЕТА-БЛОКАТОРІВ, ЩО ЗАСТОСОВУЮТЬСЯ ПРИ ХРОНІЧНІЙ СЕРЦЕВІЙ НЕДОСТАТНОСТІ - Біловол, О.М. (Світ медицини та біології, 2012)
В огляді розглядаються питання клінічної фармакології β- адреноблокаторів, що призначаються пацієнтам з хронічною серцевою недоста¬тністю. Детально обговорюються фармакологічні властивості, особливості фа¬рмакокінетики і фармакодинаміки бісопролола, карведілола, метопролола і небіволола, які забезпечують додаткові можливості в лікуванні хворих з хроніч¬ною серцевою недостатністю.
Keywords: β-адреноблокатори; клінічна фармакологія; хронічна се¬рцева недостатність; лікування