ГЕНЕТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ ЗУБА ТА ТКАНИН ПАРОДОНТУ - Романюк, А.М.; Кузенко, Є.В. (Світ медицини та біології, 2012)
У статті описані гени та поліпептиди, які відіграють ключову роль в обмінних процесах підчас синтезу, формування та дозрівання фолікулів зубів та альвеолярного паростку. Наведені приклади генетичних хвороб при порушеннях у ділянках гену, який кодує деякі поліпептиди.
Keywords: гени; зуби; фактори росту