ОПТИМІЗАЦІЯ ВИБОРУ СПОСОБУ ОБТУРАЦІЇЇ СИСТЕМИ КОРЕНЕВИХ КАНАЛІВ ЗА ДОПОМОГОЮ РЕНТГЕНОГРАФІЧНОГО АНАЛІЗУ - Геранін, С.І.; Гасюк, Н.В.; Черняк, В.В. (Світ медицини та біології, 2012)
При рентгенологічній оцінці якості обтурації в даному дослідженні, техніка латеральної конденсації показала найгіршу якість обтурації, як у корональному відділі, так і апікальному. Була виявлена велика кількість мікропорожнин і ці недоліки в обтурації напряму пов’язані із складністю виконання техніки латеральної конденсації у відпрепарованих зубах.
Keywords: обтурація; канали; латеральна конденсація